Bröllopsbuffe
Ja jag fortsätter planera mitt bröllop för fullt. Och nu har vi kommit så långt att jag vet på ett ungefär vilken gästlista det blir, att vi vill ha en vigsel ute i naturen om vädret tillåter, jag vet vilken klänning jag ska ha och vart jag kan köpa den, jag har köpt underkläder och vet vart jag hittat diverse accessoarer, jag har bokat två bröllopsfotografer, kommit överens med en sminkös... Och allt det utan att jag och Denis dödade varandra. Visst, lite tjafs blev det, men vi är jättebra på att kompromissa när den första missnöjda vågen väl lagt sig.
Så nu står jag inför valet av plats. Hittills gillat jag Nääs mest, men känner att deras priset är något höga. Men nu har jag pratat med tjejen som har hand om bokningar och förstått att buffé är både smidigare och billigare än vanlig trerätters middag. Dessutom kommer vi då kunna anpassa maten efter vårt internationella temat mkt bättre. Är inte det jättebra?
Därför har jag suttit halva dan idag och tittat på olika bufferätter, priser och vilka råvaror som kan behövas. Jag gjorde en rätt stor lista på länder, världsdelar och representativa maträtter och hoppas nu att kocken inte dissar mina förslag helt. Håll tummarna!!!